Livräddardagen 21 juli

Livräddarna Tylösand, tillsammans med samhällets räddningsorganisationer och Lions Club Söndrum-Tylösand, genomför livräddardagen med en stor vattensäkerhetsförevisning. Du får uppleva hur samhällets olika räddningstjänster samarbetar och får samtidigt möjlighet att prova på några aktiviteter.

Med start klockan 13.00 vid livräddartornet i Tylösand blir det uppvisningar av polis, ambulans, sjöräddning med flera som tillsammans visar hur en räddningsinsats kan gå till. Våra livräddare visar upp sina färdigheter, vi berättar om badsäkerhet samt har uppvisning av vår barn- och ungdomsverksamhet ”nippers”.
Program:
13:15                  Förevisning av havsolycka där sjöräddningsorganisationer samverkar
14:00                 Räddningstjänster förevisar brandsläckning
14:15                  Livräddarna Tylösands Nippersverksamhet
14:40                 Förevisning av strandnära räddning – Livräddarna Tylösand i                              samverkan med andra räddningsorganisationer
15:30                 Livräddardagen avslutas
 
Välkomna!
Önskar Livräddarna Tylösand i samarbete med Lions Club Söndrum/Tylösand

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter