Fantastiska resultat från SM i poolgrenarna

Våra atleter som representerar vår lokalklubb har vunnit flertalet medaljer under svenska mästerskapen i poolgrenarna i livräddning, både individuellt och i lagkapper.

Tävlingen som heter Brita Memorial, ägde rum på Rosenlundsbadet i Jönköping. Atleter från hela Sverige men även från Norge och Tyskland deltog, då tävlingen även klassas som en internationell tävling.

Livräddarna Tylösand representerades av tio stycken atleter från vår lokalklubb, seniorer som juniorer. 

Många medaljer erövrades och Martin Magnusson slog ett nytt svenskt rekord i grenen 50 m manikin carry with fins, som för övrigt blev hans nya personbästa i grenen och ersatte hans tidigare rekord i grenen.För bilder från tävlingen, besök oss i våra sociala medier :
Instagram
Facebook
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter