Bevakningsstart vid midsommar

På midsommarafton startade Livräddarna Tylösand bevakningen av stranden i Tylösand-Ringenäs. Varje dag mellan kl. 10-18 bevakas stranden av utbildade livräddare helt ideellt. När stranden är bevakad av livräddare hissar vi vår gulvita flagga på livräddartornen längs stranden. 

När den röda flaggan hissas har livräddare bedömt förhållandena som farliga, till exempel för att varna för starka utströmmar. Den röda flaggan kan lämnas kvar vid bevakningens stängning om förhållandena inte förbättras.

Vill du stötta oss i vårt arbete för en säkrare strand? Hjälp oss hjälpa! Skänk ditt bidrag via Swish 123 55 44 838 eller sätt in ett bidrag på bankgiro 5433-2861 (Halmstads-Söndrums livräddningssällskap).

Kom fram och prata med våra livräddare på stranden om du har frågor eller läs mer om bevakningen här!

Livräddarna Tylösand vill önska er en fin och badsäker sommar!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter