Välkommen till Livräddardagen 20 juli

 Livräddardagen arrangeras fredagen den 20 juli kl. 13-16. Kom och besök oss och ta del av vår stora vattensäkerhetsförevisning! Dagen anordnas i Tylösand tillsammans med samhällets räddningsorganisationer och vår sponsor Lions Club Söndrum-Tylösand. 
 
På livräddardagen får ni se hur samhällets olika räddningstjänster samarbetar och hur en räddningsinsats kan gå till. Besökare kan även efter uppvisningen få träffa livräddare, brandmän, ambulanspersonal, sjöräddning och titta på hur deras utrustning fungerar. En mycket trevlig och uppskattad familjeaktivitet!

Ytterligare en möjlighet som finns under Livräddardagen är att du kan testa din simkunighet! Simkunnighet är en färskvara och därför är det bra att regelbundet testa den. Passa på att ta Simborgarmärket 2018 som i år är regnbågsfärgat för att manifestera alla människors lika rättigheter och värde.  Simma 200 meter varav 50 meter på rygg. Kontakta våra livräddare vid vårt huvudtorn mellan kl. 10-12:45 så hjälper vi till för er säkerhet när ni simmar mellan våra bojar till havs. Simborgarmärket kan sedan köpas genom att betala 35 kr via Swish 123 55 44 838. Ta chansen - be a Pride swimmer!

Varmt välkomna!

Mer information och program.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter