Två insatser- två pojkar och en flicka räddade

Från v: Oskar & Daniel
Från v: Oskar & Daniel

Intensiv start på veckan då tre personer räddades ur strömmar idag! Bra kommunikation och tajt samarbete mellan våra livräddare Daniel och Oskar resulterade i lyckligt slut för våra badgäster. Det första larmet inkom redan strax innan kl: 11 på förmiddagen då en pojke hade fastnat i en ström nära Tylöbäck norr om livräddartorn 2.  Nästa ingripande skedde sedan på eftermiddagen, vid samma plats men då två personer som hade svårt att simma in mot land- en pojke och en flicka.  Samtliga tre personer mådde bra efter omständigheterna och behövde inte åka ambulans.
 
Läs mer om insatserna här:

Sveriges Radio P4   ( 00:20:10 i nyhetssändningen)
24 Halmstad
Hallandsposten (endast HP:s kunder kan läsa artikeln)
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter