Livräddarbokning start 1 april

Hej livräddare.

Dags för bokning av bevakning för sommaren 2020.
Med start den 1 april kan du skicka in de veckor du önskar bevaka till vår bevakningschef Sofia Karlborg. Läs mer om livräddarbokningen här .

Sugen på att fortbilda dig till CH/tomte? Läs mer här
Vill du bli instruktör? Läs mer här .

Med anledning av rådande covid-19 vill vi i Livräddarna Tylösand och inom Svenska Livräddningssällskapet minimera risken för spridning. Därför följer vi utvecklingen av Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer.
 
Vi uppmanar er att boka er bevakning och aktiviteter hos oss "i vanlig ordning". Vi följer noga utvecklingen och tar beslut enligt de rekommendationer som kommer ges.  Vi kommer givetvis informera er ifall framtida aktiviteter under vår/sommar kommer att ställas in. 

Varmt välkomna till säsongen 2020!
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter