Livräddarbokning sommaren 2022

Välkommen till Tylösand sommaren 2022!
 Vi hoppas att du som livräddare vill komma och bevaka i sommar!


Den 25 juni startar bevakningen för sommaren och pågår till den 14 augusti. Livräddarna Tylösand bedriver som ni vet bevakning vid Tylösand och Vilshärad. Vi är mycket tacksamma för din hjälp även denna sommar! Antalet livräddare som behövs för att bemanna stranden varje vecka under sommaren är många. Utöver livräddarna på stranden finns även en CH och en hustomte. Ansvarig bevakningschef (BC) är Sofia Karlborg. Livräddarskolans utbildare samt simlärare finns även på stationen då vi har utbildningsverksamhet. Ansvarig skolchef är Louise (Lojs) Brädde.
 
Om du som livräddare bevakar i Tylösand under 3 veckor eller längre, betalar klubben din resa (tur/retur för billigaste färdsätt mellan Halmstad – hemorten). Kortaste bokningstid är en vecka. Livräddarna Tylösand bjuder på två mål mat per dag - frukost samt middag på kvällen.
 
Som bevakande livräddare förutsätter vi att du är tränad och har god kondition för uppgiften på stranden. Vistelsen börjar med introduktion och tester. Det är viktigt att ditt medlemskap i SLS är aktivt för 2021.  Du som vill tjänstgöra som CH eller hustomte!
CH och hustomte är viktiga funktioner på livräddarstationen under sommarens bevakning. Du som vill tjänstgöra som CH eller hustomte gör en intresseanmälan genom att skicka ett kortfattat mail med önskemål om veckor, varför du vill tjänstgöra som CH eller hustomte och när du gick ev. CH-utbildning. Skicka ditt mail till livraddarna@tylosand.net senast den 1 mars. Välkommen att ta kontakt! Vi behöver dig!

Vi behöver dig livräddare!
Maila till bevakningschefen för att boka in dig för bevakning och framför dina önskemål på vecka/or. Försäkra dig om att du kan vara ledig de veckor du önskar. Vill du vara dagslivräddare eller har möjlighet att rycka in på kort varsel så kan du uppge detta när du hör av dig. När du skickat in dina önskemål kommer du få en bekräftelse på att BC mottagit ditt mail. Ambitionen är att återkomma med ett fastställt svar inom 1-2 veckor. 

Är du sugen på att bli CH/tomte? Läs mer här
Är du sugen på att bli utbildare? Läs mer här .

Välkommen till Tylösand 2022!
Livräddarbokningen startar 1 april. Kontakta bevakningschef Sofia Karlborg via livraddarna@tylosand.net