HLR (Hjärt-lungräddning)

Vem som helst kan drabbas av plötsligt hjärtstopp. Det kan vara en medmänniska på gatan, en kollega eller familjemedlem. Av de nästan 10 000 personer som varje år drabbas av hjärtstopp utanför sjukhus överlever endast ett fåtal. Så få som 500 överlever hjärtstopp utanför sjukhus i Sverige. Därför är hjärt-lungräddning en livsviktig kunskap!
 
Behöver ni hjälp med att utbildas i hjärt- lungräddning? Vi utbildar enligt HLR-rådets riktlinjer i flera utbildningsprogram och på flera nivåer, se nedan:
 
•  Vuxen-HLR med hjärtstartare och luftvägsstopp
•  Barn-HLR med hjärtstartare och luftvägsstopp
•  D-HLR (för insatspersonal)
•  Första hjälpen
•  Instruktörsutbildningar
 
Är ni intresserade av att vi kommer och utbildar er? Ni får ta del av våra instruktörers gedigna kunskap och erfarenheter samtidigt som pengarna går till vår ideella verksamhet- win-win tycker vi! Kontakta oss på louise@tylosand.net eller tel: 0790 – 63 09 09.
                                
Livräddarnas kunskaper
Våra bevakande livräddare har alla kunskap i hjärt-lungräddning och deras kunskaper testas inför varje säsong. De har även kunskap om att använda hjärtstartare. Livräddarna Tylösand äger tre hjärtstartare som gemensamt sponsrats av Eleiko, Lions Club Söndrum, Halmstads köpmän samt Hotel Tylösand.

Vi kommer att hålla  en instruktörkurs för vuxen HLR med hjärtstartare fredagen den 11 februari samt måndagen den 28 mars. Anmälan sker till louise@tylosand.net  
Kursen den 11 februari är fullbokad med det finns platser kvar till den 18 mars.