Nippers

Nippers är vår barn- och ungdomsverksamhet. Nippers är det engelska ordet för ”knatte” och kommer ursprungligen från Australien. Konceptet har tagits hem till Sverige av livräddare som arbetat och tränat utomlands.
 
Träningen är kostnadsfri men alla som deltar måste vara medlem i Svenska Livräddningssällskapet, då är du dessutom försäkrad under träningen. Medlemsansökan finner du i länken: https://svenskalivraddningssallskapet.se/bli-medlem

Vill du vara mer delaktig i Nippers som vuxen. Vi söker nya Nippers ledare som vill engagera sig och vara en del av vårt härliga ledargäng. Anmäl ditt intresse till louise@tylosand.net 

Möte med Nippersledare, tisdagen den 24 maj klockan 18:00. Anmälan till louise

Annmälan öppnar 5 juni. Skriv i din anmälan vilken grupp ditt barn ska vara delaktig i. Grupperna som finns är:
- Lilla gruppen: icke simkunniga
- Mellan gruppen: vattenvan samt ska kunna simma 100 meter.
- Stora gruppen: bra simmare

Mejladress för frågor eller anmälan: nippers@tylosand.net
Vid anmälan skriv förnamn samt efternamn på barnet samt vilket år barnet är född. Skriv vilken grupp som barnet vill deltaga i. Viktigt att barnet har en vuxen person med sig under hela träningstiden.  

Även om det är kostnadsfritt för er och era barn så kostar det att hålla verksamheten igång, så vi är tacksamma för ett bidrag till vår förening Livräddarna Tylösand. Stöd oss gärna i vårt arbete för vatten- och strandsäkerheten i Tylösand. Skänk ett bidrag via Swish 123 55 44 838 eller sätt in ditt bidrag på vårt bankgiro 606 – 3259 (Livräddarna Tylösand). Märk ditt bidrag med Nippers Tylösand. TACK för din gåva – den gör skillnad!  

Tid och plats: Söndagar kl. 10:00 ombytt och klar vid
livräddarstationen. Start 3 juli. Sommarens träningar är 
- 3 juli
- 10 juli
- 17 juli
- 24 juli
- 31 juli
- 7 augusti avslutning
14 augusti tävling.

Har du frågor om Nippers? Kontakta oss på louise@tylosand.net

Nippers tackar Heléns Rör AB som stöttat oss med ett bidrag. Tack!