Nippers

Nippers är vår barn- och ungdomsverksamhet. Nippers är det engelska ordet för ”knatte” och kommer ursprungligen från Australien. Konceptet har tagits hem till Sverige av livräddare som arbetat och tränat utomlands.
 
Nippers kommer att igång under 5 söndagar under sommaren 2021 med start söndagen den 4 juli och avslut söndagen den 1 augusti. Välkomna till Tylösand och samlas vid flaggorna på stranden,  ombytta och klara klockan 10:00. Med tanke på pågående pandemi så är det viktigt att föräldrarna är med och kan köra övningarna tillsammans med barnen så vi håller avstånd mellan olika familjer. Livräddarna Tylösand kommer ha minst en ledare per grupp som har planerat och leder träningen, men oftast har dessa ledare med egna barn så det är bra om vi alla vuxna hjälps åt med träningen, så som att bära material etc.
 
Anmäl er via Svenska Livräddningssällskapets hemsida: https://svenskalivraddningssallskapet.se/utbildningar/nippers

Träningen är kostnadsfri men alla som deltar måste vara medlem i Svenska Livräddningssällskapet, då är du dessutom försäkrad under träningen. Medlemsansökan finner du i länken: https://svenskalivraddningssallskapet.se/bli-medlem
 
Även om det är kostnadsfritt för er och era barn så kostar det att hålla verksamheten igång, så vi är tacksamma för ett bidrag till vår förening Livräddarna Tylösand. Stöd oss gärna i vårt arbete för vatten- och strandsäkerheten i Tylösand. Skänk ett bidrag via Swish 123 55 44 838 eller sätt in ditt bidrag på vårt bankgiro 606 – 3259 (Livräddarna Tylösand). Märk ditt bidrag med Nippers Tylösand. TACK för din gåva – den gör skillnad!  

Vill du vara mer delaktig i Nippers som vuxen. Vi söker nya Nippers ledare som vill engagera sig och vara en del av vårt härliga ledargäng. Anmäl ditt intresse till louise@tylosand.net 

Att delta i nippers är gratis. Vill ni ändå skänka en peng till vår verksamhet blir vi glada. Swish 123 55 44 838  alternativt bankgiro 5433-2861 (Livräddarna Tylösand). Märk bidraget med "Nippers". Din gåva gör skillnad! 

Tid och plats: Söndagar kl. 10:00 ombytt och klar vid
livräddarstationen.

Har du frågor om Nippers? Kontakta oss på louise@tylosand.net

Nippers tackar Heléns Rör AB som stöttat oss med ett bidrag. Tack!