Nippers

Nippers är vår barn- och ungdomsverksamhet. Nippers är det engelska ordet för ”knatte” och kommer ursprungligen från Australien. Konceptet har tagits hem till Sverige av livräddare som arbetat och tränat utomlands.
 
Under söndagar i juli och mitten av augusti kan barn/ungdomar i åldrarna 3-17 år komma för att lära sig grundläggande livräddningskunskaper. Barnen tränar på stranden och i havet i alla väder! De lär sig att bli trygga i vattnet, paddla bräda eller hantera en livboj. Även enklare första hjälpen lärs ut.

Medlemsskap i Svenska Livräddningssällskapet är ett krav. Föräldrar ansvarar för sina barn och bör komma ombytta redo att hjälpa till.

För att delta i verksamheten ska barnet/barnen också anmälas till verksamheten på Svenska Livräddningssällskapets hemsida. Länk direkt till anmälningsformuläret. Klicka i "Tylösand" och fyll sedan i barnens namn och uppgifter. Att delta i nippers är gratis, även om det står faktureringsadress. Vill ni ändå skänka en peng till vår verksamhet blir vi glada. Swish 123 55 44 838 alternativt bankgiro 5433-2861 (Halmstads-Söndrums livräddningssällskap). Märk bidraget med "Nippers". Din gåva gör skillnad! 
 
Tid och plats: Söndagar kl. 10:00 ombytt och klar vid
livräddarstationen.

Vi återkommer om när vi startar nippers under sommaren 2019. 
 
Nippers är även med och tävlar ibland, fram för allt i grenarna beach flags, simning och bräda.
 
Har du frågor om Nippers? Kontakta oss på info@tylosand.net