Nippers

Sommaren 2023 kör vi igång med Nippers igen!

Nippers är under söndagarna mellan 10-11. Samling nere vid livräddarhuset. Start datum 2 juli. Asvlutning 6 augusti. Tävling 12 augusti. Anmälning till Nippersverksamheten sker på plats.

Nippers är vår barn- och ungdomsverksamhet. Nippers är det engelska ordet för ”knatte” och kommer ursprungligen från Australien. Konceptet har tagits hem till Sverige av livräddare som arbetat och tränat utomlands.
 
Träningen är kostnadsfri men alla som deltar måste vara medlem i Svenska Livräddningssällskapet, då är du dessutom försäkrad under träningen. Medlemsansökan finner du i länken: https://svenskalivraddningssallskapet.se/bli-medlem

Vill du vara mer delaktig i Nippers som vuxen. Vi söker nya Nippers ledare som vill engagera sig och vara en del av vårt härliga ledargäng. Anmäl ditt intresse till louise@tylosand.net 
 

Även om det är kostnadsfritt för er och era barn så kostar det att hålla verksamheten igång, så vi är tacksamma för ett bidrag till vår förening Livräddarna Tylösand. Stöd oss gärna i vårt arbete för vatten- och strandsäkerheten i Tylösand. Skänk ett bidrag via Swish 123 55 44 838 eller sätt in ditt bidrag på vårt bankgiro 606 – 3259 (Livräddarna Tylösand). Märk ditt bidrag med Nippers Tylösand. TACK för din gåva – den gör skillnad!  
 

Nippers tackar Heléns Rör AB som stöttat oss med ett bidrag. Tack!