Nippers

Nippers är vår barn- och ungdomsverksamhet. Nippers är det engelska ordet för ”knatte” och kommer ursprungligen från Australien. Konceptet har tagits hem till Sverige av livräddare som arbetat och tränat utomlands.
 
Nippers kommer åter tills sommaren 2022. Mer information kommer när säsongen närmar sig.
 
Träningen är kostnadsfri men alla som deltar måste vara medlem i Svenska Livräddningssällskapet, då är du dessutom försäkrad under träningen. Medlemsansökan finner du i länken: https://svenskalivraddningssallskapet.se/bli-medlem
 
Även om det är kostnadsfritt för er och era barn så kostar det att hålla verksamheten igång, så vi är tacksamma för ett bidrag till vår förening Livräddarna Tylösand. Stöd oss gärna i vårt arbete för vatten- och strandsäkerheten i Tylösand. Skänk ett bidrag via Swish 123 55 44 838 eller sätt in ditt bidrag på vårt bankgiro 606 – 3259 (Livräddarna Tylösand). Märk ditt bidrag med Nippers Tylösand. TACK för din gåva – den gör skillnad!  

Vill du vara mer delaktig i Nippers som vuxen. Vi söker nya Nippers ledare som vill engagera sig och vara en del av vårt härliga ledargäng. Anmäl ditt intresse till louise@tylosand.net 

Att delta i nippers är gratis. Vill ni ändå skänka en peng till vår verksamhet blir vi glada. Swish 123 55 44 838  alternativt bankgiro 5433-2861 (Livräddarna Tylösand). Märk bidraget med "Nippers". Din gåva gör skillnad! 

Tid och plats: Söndagar kl. 10:00 ombytt och klar vid
livräddarstationen.

Har du frågor om Nippers? Kontakta oss på louise@tylosand.net

Nippers tackar Heléns Rör AB som stöttat oss med ett bidrag. Tack!